+36 (30) 486-36-37

Általános tudnivalók

Üzletszabályzat

Köszöntjük webáruházunkban. Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbi tájékoztatást, hogy  a vásárlási és a szállítási feltételek ismeretében biztonságosan tudja lebonyolítani vásárlásait.

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére munkanapokon (Hétfő - Péntek: 8.00 - 17.00, Szombat: 8.00 - 13.00) az ajandekwebbolt@gmail.com címen, vagy telefonon a +36 (30) 486-36-37  számon.

Hibabejelentés

Az oldallal kapcsolatos hibákat jelezheti nekünk az ügyfélszolgálati elérhetőségünk egyikén.

Kapcsolat

Címünk: INDALAMA Kft. 5083 Kengyel, Petőfi út 1/a.
Telefon: +36 (30) 486-36-37
E-mail: ajandekwebbolt@gmail.com

Az áruház kezelése

Az áruház kezelése egyszerű, hogy minél könnyebben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett termékeket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően további ötletekkel igyekszünk segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére igyekszünk Önnek a lehető legtöbb javaslatot és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.

Árak

A webáruházban feltüntett vételárak tartalmazzák a jogszabályban előírt ÁFÁ-t. Webáruházunk él az árváltozatás jogával. A változások akkor lépnek éltbe, amikor azok a webáruházban online megláthatóak. A megrendelt árut mindenkor a megrendeléskor érvényes áron szállítjuk. Ha technikai okok miatt valamely termék ára hibásan jelenik meg (pl. 0 vagy 1, esetleg nyilvánvaló az aránytalanság), akkor természetesen a terméket csak tényleges áron tudjuk szállítani.

Böngészés

Az áruházban Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthat termékeket (kosárba teheti), amelyek, ha Ön regisztrálja magát, azonnal megrendelhetőek, így nem szükséges, hogy bejelentkezés után újra kiválassza azokat. A termékek megtekintésére egy többszintű menüsort hoztunk létre. A főoldalon található hivatkozások segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában, melyen belül további alcsoportok szerepelnek. A kívánt termékcsoportra kattintva részletes terméklistát kap. Itt választhat a termékek közül, és eljuthat a termékek részletes információs oldalaira, amelyen már részletes leírás is található. A termékfotók alatt láthatja az áfás árakat, és itt teheti kosarába a termékeket. Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, az áruház minden oldalán megtalálható kezelőgombok segítségével böngészhet tovább.

Rendelés

Érvényes rendelést csak regisztráció után, vagy regisztráció nélkül, a szállítási és számlázási adatainak megadása után tud feladni. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen ki kell tölteni. Természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is, így akár ajándékot is küldhet áruházunkból. Ebben az esetben a megrendelt áru ellenértékét a megrendelőnek előre rendeznie kell. Ön a regisztrált adatlapját bármikor módosíthatja az oldal tetején és alján található fiókom feliratra kattintva. A regisztrációt megelőzően, vagy követően kosarába helyezheti a kívánt termékeket. A kívánt darabszámot a termékfotó alatti ablakba tudja beírni. Alapbeállítás szerint 1 db jelenik meg, melyet tetszése szerint átírhat. A kosár tartalmát folyamatosan ellenőrizheti az oldal jobb felső sarkában. Ha a kurzort ráviszi a kosár feliratra, akkor megjelenik a termék fotója is, így képekkel is átnézheti a kosár tartalmát.

A kosárra rámutatva, majd a megjelenő mutasd a bevásárlókosaram gombra kattintva megnyílik a teljes méretű kosár, ahol utólag is módosíthatja az adatokat. Törölhet tételeket, vagy módosíthatja a darabszámokat. Darabszám módosításnál, ha átírta a darabszámot, minden esetben kattintson a mellette lévő bevásárlókosár módosítása gombra, mert csak így módosul az új darabszámra. Korlátozott darabszámú terméknél a megrendelés sorrendjében tudjuk az igényeket kielégíteni.

Ha minden rendben, kattintson a kosár alján lévő tovább a pénztárhoz gombra. Sikeres megrendelés esetén a megrendelését sikeresen megkaptuk felirat jelenik meg. Ezzel egy időben e-mailben kap egy visszaigazolást a rendelésről: Köszönjük megrendelését, Ön az alábbi termékeket rendelte... és az Ön megrendelése. Ez nem szállítási szerződés, csak visszaigazolás a rendelés beérkezéséről.

Adatvédelmi nyilatkozat

Személyes adatok védelme:

Személyes adatokon értjük azokat az információkat, amellyel Ön azonosítható direkt (családi név, keresztnév) vagy indirekt (számlaszám, bankkártyaszám) módon. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Az adatok harmadik személynek történő kiszolgáltatása:

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, a szállítási címet, a szállítást végző cégnek. A futárszolgálat viszont a cégünk által átadott szállítási adatokat semmilyen módon nem jogosult megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Biztonság

Biztonsági intézkedésként azok az adatok, amelyeket Ön online űrlapok kitöltésével ad meg nekünk az Ön felhasználói nevével és jelszavával lesznek biztosítva.

Az Ön beleegyezése:

Ezt a weboldalt használva ön elfogadja ezen adatvédelmi politika feltételeit és engedélyezi számunkra adatainak használatát az itt leírtak alapján.

Szállítás és fizetés

Szállítás:

A szállítást a Sprinter futárszolgálat végzi utánvéttel a csomag elindítását követő két munkanapon belül.

Szállítási díj belföldön:

25.000 Forintig 1.250 Forint / cím / szállítás, túlméretes csomag + 1400 Ft / csomag. Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Szállítási díj kedvezmény belföldön:

25.000 Forint megrendelés felett  a szállítás ingyenes!

Szállítási díj külfödre:

Megrendelését tudjuk teljesíteni Európa más országaiba is. Ez esetben kérjük, vegye föl velünk a kapcsolatot.

Fizetés

Fizetés készpénzzel, utánvéttel. Az áru ellenértékét és a szállítás költségét (a szállítás költsége: szállítási díj+utánvét) a szállítást teljesítő futárnak az átvételkor kell kifizetni. A kézbesítés munkaidőben 8.00 - 16.00 óra között történik, ezért célszerű olyan címet megadni, ahol a csomag ebben az időben átvehető. (Esetleg munkahelyi cím.)

Észrevételek és reklamációk a szállítmányokkal kapcsolatban

Amennyiben Ön bármi sérülést, eltérést tapasztalna, a szállítmányozó az Ön kérésére köteles tételesen átadni az árut és a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni. Az ilyen eseteket és bármi egyéb észrevételt (pl. eltérés a számlázott és a szállított tételek között, sértetlen csomagolásban sérült áru stb.) kérjük, jelezze felénk az áru átvételétől számított 48 órán belül az ajandekwebbolt@gmail.com e-mail címen vagy a +36 (30) 486-36-37 telefonszámon, esetleg levélben : INDALAMA Kft. 5083 Kengyel, Petőfi út 1/a. postacímen.

Vásárlástól való elállás

A vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Írásbvan történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül az Indalama Ajándék Webbolt címére: INDALAMA Kft. 5083 Kengyel, Petőfi út 1/a.

Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású terméket veszünk vissza, és csak ebben az esetben térítjük meg a teljes vételárat a vásárló részére. A csomagolás sérüléséből adódó, vagy nem rendeltetésszerű használatból eredő kár költségei a vevőt terhelik.

Felelősség korlátozás

Az Indalama Ajándék Webbolt nem vonható felelősségre az által üzemeltetett internetes áruházhoz való kapcsolódásért,  semmilyen vis mayor kategóriába sorolható esetért, vagy olyan eseménnyel kapcsolatosan, ami nem áll az irányítása alatt. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. A kiugróan magas összegű megrendeléseket csak előre utalással tudunk teljesíteni.

Cégadatok

Cégnév: Indalama Kft.
Székhely: 5083 Kengyel, Petőfi Sándor út 1/A
Adószám: 14041677-2-16
Cégjegyzék szám: 16-09-009515
Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Bíróság, mint Cégbíróság
Szerződés nyelve: magyar
Elektronikus ügyfélszolgálat: ajandekwebbolt@gmail.com

Jótállás, szavatosság

1. Az eladó az általa értékesített árukra terméktípusoktól függően eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági, illetve jótállási idő az adott áru mellett szerepel.
2. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 17/1999. (II. 5.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak miszerint:
     1. § A fogyasztói szerződés (a Magyar Köztársaság Polgári Törvénykönyvéről szóló 1959. évi IV. törvény, a továbbiakban: Ptk. 685. §-ának e) pontja) hibás teljesítése miatt, vagy jogszabályon alapuló jótállás keretében érvényesített kifogás intézése során e rendelet szabályai szerint kell eljárni, azoktól a fogyasztó hátrányára eltérni nem lehet.
     2. § Ha a fogyasztó szavatossági igényt kíván érvényesíteni a fogyasztói szerződés tárgyát képező szolgáltatást nyújtó forgalmazóval (a továbbiakban: forgalmazó) szemben, a fogyasztói szerzödés megkötését bizonyítottnak kell tekinteni, ha a fogyasztó bemutatja az ellenérték megfizetését igazoló bizonylatot.
     3. § (1) A forgalmazó a fogyasztó kifogásáról jegyzőkönyvet köteles felvenni.
     4. § (1) A forgalmazó köteles a fogyasztót tájékoztatni arról, hogy a kijavítást vagy kicserélést a Ptk. 306. §-ának (2) bekezdése értelmében - az áru tulajdonságaira és a fogyasztó által elvárható rendeltetésére figyelemmel - megfelelő határidőn belül, a fogyasztónak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül kell elvégezni.
           (2) A forgalmazónak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze.
3. Az Indalama Ajándék Webbolt által üzemeltetett internetes áruházban kizárólag új, jótállással rendelkező termékek kerülnek értékesítésre.
4. Az Indalama Ajándék Webbolt a megvásárolt termékre, abban az esetben, ha a termékről felbontás után kiderül, hogy az bizonyítottan hibás, és a hiba az átvételt megelőzően keletkezett, az átvételt követő két héten belül cserét biztosít - kivéve, ha a hibás termék azonnal, minimális költségigénnyel nem javítható ki.

Jogi nyilatkozat

Az Indalama Ajándék Webbolt webáruházában kínált termékek műszaki és más paramétereinek, adatainak, árainak stb. helyessége érdekében a legnagyobb gondossággal járunk el, de ezekért felelősséget nem vállalunk.

Amennyiben minden gondosságunk ellenére hibás ár került a webáruházba, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő 0 Ft-os vagy 1 Ft-os árra, akkor nem vagyunk kötelezhetőek a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánljuk a helyes áron történő szállítást, vagy a megrendelő elállhat vásárlási szándékától. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben.

A megrendelések vállalt határidőn belül történő teljesítéséért mindent megteszünk, de esetleges késések, illetve a teljesítés elmaradása esetén cégünk anyagi, erkölcsi vagy bármely más természetű felelősséggel nem tartozik. Az Interneten történő vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátinak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai adottságokra és a felmerülő hibákra. Az Indalama Ajándék Webbolt semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglalt körülményekért, tényekért, bármilyen okból is jelentkeznek, ill. következtek azok be:
 
• az Interneten küldött és / vagy fogadott, nem a Szolgáltatótól származó bármilyen adat;
• bármilyen működési hiba az Internetes hálózatban, ami megakadályozza a webáruház működését és az akadálytalan vásárlást;
• bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon;
• bármilyen adatvesztés;
• bármely, a folyamatban alkalmazott szoftver nem megfelelő működése;
• bármilyen programhiba, rendkívüli esemény vagy technikai hiba következményei

Az Indalama Ajándék Webbolt jogot formál arra, hogy a portál oldalainak tartalmát előzetes értesítés nélkül megváltoztassa, beleértve az árakat és egyéb díjakat is. Bármikor módosíthatja az Általános Szállítási Feltételeket  is.

Az esetleges módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A www.ajandekwebbolt.com oldalain, ill. a webáruházban található összes adat, információ és a oldalak design-ja, felépítése a lapon látható formában a honlap üzemeltetőjének, tulajdonosának kizárólagos tulajdonát képezi. Ezen elemek jogtulajdonosi hozzájárulás nélküli felhasználása a szerzői jogok megsértése miatti jogkövetkezményekkel járhat.
 
A szerződő felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseiket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben tárgyalásos úton nem lehetséges a jogvita rendezésére, azt az Indalama Ajándék Webbolt székhelyén, lévő Bíróságon rendezik.